Home » , , , » Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Online 2015

Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Online 2015

Pemasaran ni penting terutamanya pemasaran internet. Untuk tahun 2015 ni, saya nak ada satu marketing plan yang hebat ataupun lebih tepat lagi internet marketing plan ataupun online marketing plan. Nampak tak tu hala tuju. 

Marketing plan ada ada banyak, ada blog marketing plan dan juga web marketing plan yang semuanya memerlukan marketing strategi yang terbaik. Jadi dalam entri ni saya cuba kongsikan dan cadangkan Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Secara Online2015.

Ok, untuk berjaya secara online ni, saya ingat nak kena memantap lagi teknik pemasaran. Kena tingkatkan lagi ataupun, kena bertindak dengan lebih agresif. Haa takut tak? Takut kan, takpe. 

Saya dah atur strategi suntuk mahir dalam pemasaran internet atau lebih di kenali sebagai Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Secara Online2015.

Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Online 2015


Search engine advertising – nak kena mantapkan ilmu dalam search engine advertising ni. Kena lebih mahir dalam menggunakan webmaster tool dan kena tahu how to use adwords dengan maksimun. Kena cari adwords tutorial dan juga mencuba free keyword planner untuk buat keyword research. Sistme cos per click seperti ad words ni sangat hebat nak jimat. Kadang-kadang google bagi adwords coupon untuk di  gunakan dalam googleadwords. What is adwords sebenarnya, ini yang bermain dalam fikiran saya. Dengar citer adwords support sangat hebat. Jadi boleh le try adwords editor dan segala bagai pasal adwords. Nak tahu semua tu, kena rujuk kepada pakar adwords Malaysia ni.

Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Online 2015
Nak pasarkan produk tak semudah hirup kuah maggi


Seo search engine optimization – yang seo ni pun nak kena tajamkan lagi. Mungkin juga boleh guna seo services di Malaysia. Kita pun ada  ramai pakar seo untuk buat seo outsourcing. Seo marketing ni makin hari makin penting untuk dapat page 1 google. Kalau ada yang tawarkan cheap seo, rasanya kena grab kali nih. Tapi yang penting, kena tahu what is seo dan kena ambil kisah pasal kepentingan seo untuk affiliate marketing.

Email marketing autoresponder – autoresponder ni ramai yang lupa nak guna. Ramai tahu kewujudan autoresponder software tetapi tak ramai yang guna secara berkesan termasuk saya sendiri. Banyak best autoresponder untuk buat autoresponder email marketing ni. Aweber vs getresponse, mana satu yang best ni? Follow up melalui autoresponder sangat penting tetapi sebelum tu nak kena cekap dulu untuk buat landing page untuk kumpul email list dan di gunakan dalam email marketing autoresponder kemudiannya.

Nampak gaya, 2015 ni tahun yang mencabar. Banyak benda nak buat dalam masa yang tak berapa banyak. Nak buat kerja dari rumah ni macam tuh lah, semua nak kena tahu sikit sebanyak baru senang nak buat kerja. Peluang kerja di rumah ni memang terbuka luas, nak ke tak  je. 

Saya sangat cadangkan, mantapkan lagi Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Secara Online anda semua untuk lebih bersanig dengan pemilik-pemilik bisnes lain yang juga bergerak secara online.

Harap-harap tahun 2015 lebih gemilang untuk semua.


Terima kasih kerana membaca Teknik Pemasaran Affiliate Dan Produk Online 2015. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:



0 Komen:

Catat Ulasan

Featured post

Tip buat kerja separuh masa di rumah

Terdapat banyak cara untuk membuat kerja secara full time ataupun secara separuh masa di rumah. Dan dah ramai yang berjaya dan ramai juga...