Cara buat duit dengan affiliatte

Buat duit online dengan produk affiliatte -  Tahukah korang, tanpa produk pun korang boleh buat duit secara online atau internet atau pun facebook! Dah ramai orang buat atau cari duit online nih. Tempat-tempat yang menyediakan produk affiliatte seperti ashadee.com dan klikjer.co,. Kat sini biasanta ramai blogger-blogger Malaysia ambik produk dan promosi serta dapat komisen daripadanya. Tetapi tak ramai yang berjaya setelah penat lelah promosi - masih tai ada sale. Kenapa?

Cara betul promosi produk affiliatte


Teknik salah. Ini confirm. Kalau setakat letak banner klik-kilk kat blog tuh, memang susah nak dapat sale. Satu cara yang betul ialah dengan menulis mengenai produk tersebut - kebaikkan dan faedahnya. Ceritakan kebaikkan produk dan betapa sesuainya produk dengan customer tetapi jangan tipu pulak.

Kena tulis satu post ata beberapa post mengenai produk tersebut, baru lah jalan yang betul untuk promosi prosuk affiliatte. Kalau setakat letak banner jer, biasanya takde sale akan di jana. Sapa yang rugi kan.
Untuk kesenangan korang juga, saya nak share satu teknik yang di dedahkan oleh pakar cari duit online ( orang kata dan saya setuju ) iaiti encik titan. Encik Titan telah menulis pengalamannya dalam  mempromosi produk affiliatte dan beliau berjaya! Iya setiap bulan ada salenya.

Jadi ilmu tu di turunkan didalam satu ebook bertajuk Kitab SEO Merah Jambu!

Ebook ni ada di jual secara softcopy jer, tak perlu cari kat kedai - tak ada. Beli kat ashadee ada jual, harga tak slipa saya rm100- rm 120 kot.

Bagus gak le kalau nak serius promosi produk affiliatte, inilah jalannya dan cara yang betul dan cara betul tak semudah letak banner bro. Kena tulis artikel mengenai produk dan segala macam seperti yang di kongsikan dalam ebook kitab seo merah jambu.

Saya sangat sarankan, dapatkan ebook nih dan praktikkan ilmu di dalamnya. Kalau beli je tak amalkan tak guna juga, baik takyah beli kan.

Selamat mempromosi produk affiliatte dengan teknik promosi affiliate yang betul.


Terima kasih kerana membaca Cara buat duit dengan affiliatte. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:



0 Komen:

Catat Ulasan

Featured post

Tip buat kerja separuh masa di rumah

Terdapat banyak cara untuk membuat kerja secara full time ataupun secara separuh masa di rumah. Dan dah ramai yang berjaya dan ramai juga...