Home » » Mat Yo 'panas'

Mat Yo 'panas'

Kota Bharu: Kota Bharu pasti 'panas' malam ini! Apa tidaknya, kehadiran Norshahrul Idlan Talaha (kanan) yang berkunjung semula ke bandar ini buat pertama kali selepas kontroversi perpindahan menjadi tarikan ketika Johor Darul Takzim - pasukan dipenuhi bintang yang diwakilinya menentang bekas pasukannya, Kelantan di Stadium Sultan Muhammad IV.
 
Walaupun sudah melunaskan RM299,000 bagi tebus kontrak perpindahan ke skuad Harimau Selatan tetapi bagi Penaung Persatuan Bola Sepak Kelantan, Tan Sri Annuar Musa masih ada hutang yang perlu dilunaskan penyerang kebangsaan itu.


Jadi tumpuan penyokong

Sudah tentu kelibat penyerang kebangsaan itu amat dinantikan bukan saja bekas rakan sepasukannya, tetapi juga penyokong fanatik The Red Warriors.

Dan persoalan menarik adakah Mat Yo bersedia menghadapi 'serangan' daripada segenap penjuru stadium atau adakah dia akan terus menambah derita Kelantan dengan menjaringkan gol untuk Johor DT pulang ceria.


Terima kasih kerana membaca Mat Yo 'panas'. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:0 Komen:

Catat Ulasan

Featured post

Tip buat kerja separuh masa di rumah

Terdapat banyak cara untuk membuat kerja secara full time ataupun secara separuh masa di rumah. Dan dah ramai yang berjaya dan ramai juga...