Home » , , » Insuran Kenderaan Motor Terbaik Di Malaysia

Insuran Kenderaan Motor Terbaik Di Malaysia

Insuran Kenderaan Motor Terbaik Di Malaysia. Terdapat palbagai jenis insurans di Malaysia untuk melindungi kereta motor anda tetapi yang mana satukah yang paling baik atau terbaik? Susah nak cakap sebab banyak kategori perlu di pertimbangkan untuk mencari satu-satu insurans kereta terbaik untuk rakyat Malaysia.

Terdapat banyak insurans kerata motor seperti Etiqa Maybank, Takaful Nasional, Takaful Malaysia dan pelbagai jenis insurans daripada luar negara. Pening juga nak ambil insurans yang terbaik untuk kereta memandangkan ada kelebihan dan kekurangan masing-masing.


Latar Belakang Takaful Malaysia


Anda boleh rujuk gambarajah di bawah untuk mengetahui latar belakang Takaful Malaysia.





Insurans Kereta Takaful Malaysia


Tetapi bagi Insurans Kereta Takaful Malaysia ada satu kelebihan yang tak dapat di tolak oleh ramai orang iaitu cashback 15% daripada jumlah yang di insuranskan jika pada tahun tersebut tiada claim di buat. Menarik bukan insuran kereta macam ni.Nanti pihak insurans Takaful Malaysia akan hantar cek 15% no claim cashback kepada anda secara percuma.

15% cashback takaful malaysia


Cashback 15% untuk insuran kereta motor tinggi ni. Mana ada lagi insurans lagi yang bagi kelebihan macam nih kecuali Insurans Kereta Takaful Malaysia. Malah, anda tak perlukan ejen insurans pun untuk mendapatkan insurans Takaful Malaysia ini.

Anda hanya perlu pergi ke cawangan Takaful Malaysia yang ada di mana-mana sahaja.

cawangan takaful malaysia

Buatlah langkah yang bijak hari ni dengan memilih insurans yang terbaik seperti insurans kereta Takaful Malaysia.



Terima kasih kerana membaca Insuran Kenderaan Motor Terbaik Di Malaysia. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:



14 Komen:

  1. nice sharing ... :)....visit and follow me on shukranzahari.blogspot.com ..Happy blogging

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome Shukran TQ, do come again.

      Padam
  2. Tanpa Nama27/8/15

    takaful malaysia nie sesuai ke untuk kereta recond? mksd saya akn ada masalah ke untuk kita buat claim sekiranya berlaku kemalangan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kereta recond saya tak pasti. Saya juga tak pasti kereta recond ni sama ke tidak dgn kereta biasa dr segi kawalan insuransnya.

      Padam
  3. Yes.. Takaful Malaysia is best ever as takaful servis provider in malaysia on both life and general policy.

    Base on peruly islamic appliance it provides total solution to my insuran/takaful needs.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tip Malaysia26/10/15

      Terima kasih atas perkongsian Anie.

      Somoga lebih raya tahu tentang kelebihan Takaful Malaysia.

      Padam
  4. saya agen takaful malaysia juga tuan, memang yang terbaik di samping harga mampu milik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tip Malaysia26/10/15

      terbaik tuan, produk ni mesti di ambil kira jika nak langgan insuran.

      Padam
  5. test komen template baru.

    BalasPadam
  6. betul ke kereta utk tahun 2000 kebawah cover setakat 2nd party je?

    BalasPadam
  7. betul ke kereta utk tahun 2000 kebawah cover setakat 2nd party je?

    BalasPadam
  8. Betul.. those kereta yg 15 tahun ke atas takaful malaysia hya buat 3rd party sahaja. Tp ada option klu nk cover fire and theft.

    Klu nak ambil comprehensive cover kene pegi malaysia pool atau beberapa ins convensional.

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama30/5/16

    dengar nya takaful tiada towing percuma melainkan hanya eksiden, seandai nya kereta rosak pepandai la towing sendiri...betol ke?...maaf kalau silap yer

    BalasPadam

Featured post

Tip buat kerja separuh masa di rumah

Terdapat banyak cara untuk membuat kerja secara full time ataupun secara separuh masa di rumah. Dan dah ramai yang berjaya dan ramai juga...