Home » » Cara buat bisnes jual tudung online

Cara buat bisnes jual tudung online


Tudung memang ramai orang jual secara online tetapi tak ramai yang Berjaya sebenarnya. Kena tahu cara buat bisnes jual tudung online yang betul jika  nak berjaya dan panduan untuk jual tudung online ni memang ada belambak di internet tetapi yang mana satu panduan tudung yang berkualiti? Sudah nak cari kan.

Cara buat bisnes jual tudung online ramai yang nak buat dan try sendiri-sendiri tanpa belajar dari orang lain yang lebih pakar sebab tu ramai yang gagal. Modal nak jual tudung online ni murah je, tak mahal tetapi jika dah ada jenama, memang mahal jual tudung ni dan untung pun banyak. Di manakah kita nak belajar cara-cara bisnes jual tudung online ni?

Cara buat bisnes jual tudung online


Facebook adalah lubuk untuk cari pembeli tudung, tak di nafikan tetapi bagaimana caranya nak cari pembeli tudung di facebook? Orang kata buat fb page kan. Ramai yang buat tetapi gagal.

Seebenarnya banyak benda kena tahu dalam bisnes tudung online ni. Daripada cari pemborong tudung yang berkualiti, tukang jahit, cara letak harga tudung supaya tak nyusahkan pembeli dan peniaga tudung dan banyak lagi.

Ada seorang penjual tudung online ni berkongsi pengalaman mahal dia. Sekarang beliau telah jana wang 5 angka sebulan dengan jual tudung. Dah 6 tahun beliau terlibat dengan bisnes tudung.

[+] rm15000 sebulan jual tudung online

Kalau nak baca pengalaman beliau jual tudung dari A sampai Z, boleh baca panduan cara buat bisnes tudung online ni. Banyak ilmu yang di kongsi. Nampak gambar si penjual tudung ni pun, ikhlas je. Boleh percaya ni.Terima kasih kerana membaca Cara buat bisnes jual tudung online. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:0 Komen:

Catat Ulasan