Home » » Pengawal Keselamatan jadi pelakon

Pengawal Keselamatan jadi pelakon

Tuan ayam nampak di kaki, tuah manusia sapa tahu ehh. Korang mesti ingat pengawal keselamatan yang di marahi oleh isteri Mak Yo sebelum ni kan. Namanya Azman dan sekarang dah terima tawaran berlakon beb. Fulamakk... jadi pelakon la plak dia, tapi tak tahu menjadi ke tidak kerana lakonan dalam satu cerita ni hanya beberapa minit jer. Harap-harap Azman dapat tawaran berlakon lagi lepas nih dan semuga rezeki bertambah-tambah. Inilah orang kata, setiap kejadian ada hikmahnya.

Cintang Pandang Kedua TV9

Rakaman kekecohan antara dirinya dengan isteri seorang pemain bola sepak terkenal, yang tersebar menerusi internet pada September lalu, membawa pengawal keselamatan, Azman Md Nayan, ke dunia lakonan.
Umpama rakaman semula atau parodi, Azman, 49, muncul menerusi aksi cameo bersama pelakon muda, Izara Aishah dan Dazrin Kamaruddin, dalam drama berjudul, Cinta Pandang Kedua, yang akan disiarkan TV9, bulan depan.
"Saya hanya berlakon beberapa minit. Wataknya juga tidak besar mana. Kalau ada tawaran lagi selepas ini, saya tak tahu sama ada mahu terima atau tidak. Rasanya seperti mahu tapi malu sebab siapalah saya ini. Segan juga apabila berlakon dengan artis popular.

Azman yang bertuga di Subang Skypark, Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah (LTSAAS), Petaling Jaya, tidak menyangka produksi drama terbabit menawarkan peluang berlakon kepadanya.


Terima kasih kerana membaca Pengawal Keselamatan jadi pelakon. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:0 Komen:

Catat Ulasan