Home » , , , , » Tip Buat Duit Online - Iklan 8share yang dapat income tinggi!

Tip Buat Duit Online - Iklan 8share yang dapat income tinggi!

Buat duit online - Mesti korang pernag dengar 8share kan? 8share ni ialah salah satu cara buat duit online di mana bayarannya 1 klik = rm 0.20. Secara ringkasnya, kita register dekat 8share, ambil iklan yang terdepat dalam 8 share, dan linkkan ke facebook ( ini yang paling senang ). Tak perlu terror it sebab semuanya langkah-langkah hanya klik jer, ada 3 langkah sahaja. Kalau iklan dekat facebook, ramai orang akan dapat tengok dan keberangkalin kita nak dapat klik tu tinggi. Tapi, iklan yang macam mana yang biasanya dapat income tinggi dari 8share ni?

Iklan yang dapat klik tinggi dari 8share


Ini nak kongsi pengalaman saya. Dalam 8share ada banyak iklan. Kita hanya pilih iklan yang sesuai sahaja, jangan ambil semua iklan yag ada supaya tak nampak macam spam, nanti kekawan kat facebook nyampah plak. Saya cadangkan ambil iklan telco! Pakej internet, smartphone dan seangkatan dengannya. Saya dapat banyak klik dengan iklan telco nih ( takde le sampai kaya raya ya ).


Nampak tak dalam contoh di atas? Iklan maxis dan pakej internet saya dapat banyak klik, iklan jenis lain susah nak dapat income walaupun cara iklannya sama sahaja ikut facebook. Mungkin ini sesuai dengan saya. atau jugak sesuai untuk korang juga. Cer try.

Kelemahan 8share


Kena selalu update, kena selalu iklankan iklan di facebook. Setiap hari mesti iklannya, paling kurang satu iklan. Kalau tak, lambat le income tu bertambah. Kalau rajin, sehari boleh le rm5 ringgit.

Tip power


Sebelum iklankan 8share ni, korang join dulu group=group yang sesuai kat facebook seperti group iphone, samsung ke, HTC  ker. Nanti iklan 8share nanti korang iklankan kat sana, tapi jangan kerap sangat sekali sekala je supaya tak ketara nampak macam iklan.


Selamat mencuba.Terima kasih kerana membaca Tip Buat Duit Online - Iklan 8share yang dapat income tinggi!. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:1 Komen:

  1. Terima kasih... boleh tambah income.. sikit2 lama2 jadi bukit..

    BalasPadam

Featured post

Tip buat kerja separuh masa di rumah

Terdapat banyak cara untuk membuat kerja secara full time ataupun secara separuh masa di rumah. Dan dah ramai yang berjaya dan ramai juga...